Вкладиш у лоток для сушарки Ezidri Ultra 1000- цей аксесуар необхідний для приготування пастили, сушіння супів, м'ясного фаршу, сипучих продуктів. Матеріал корпусу - ABS харчовий пластик, діаметр - 350 мм
Пастилу можна приготувати з підсолодженого, вареного або вареного фруктового або овочевого пюре. З натертих фруктів виходить більш товста пастила, ніж з пюре.
Приготування пастили:
- Покладіть піддон на лоток, злегка змастіть його олією (краще оливковою), щоб готова пастила не прилипала до піддону.
- Приготуйте густе пюре із перестиглих фруктів чи овочів.
- Ложкою розмажте пюре за попередньо змащеним піддоном. В ідеальному варіанті в середині піддону шар пюре має бути тоншим, ніж по краях.
- На один піддон потрібно приблизно 2 склянки пюре.
- Поставте лоток із піддоном із пюре на основу сушарки.
- Уникайте попадання пюре на основу сушарки, т.к. це може призвести до пошкодження сушарки.
- Під час сушіння сушарку не пересувати.
- Зазвичай пастилу можна вважати висушеною, коли в центрі піддону вона перестає липнути. Бананова та ягідна пастила може залишатися злегка липкою.
- Щоб пастила не виходила крихкою та з великою кількістю насіння, ягоди найкраще комбінувати з іншими фруктами.
- Знімайте пастилу, поки вона ще тепла, потім згорніть її в трубочку, охолодіть, оберніть харчовою плівкою і покладіть у герметичний контейнер або в банку і закрийте вакуумною кришкою ВАКС.
-У холодильнику пастила зберігатиметься набагато довше.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Скажіть, Будь-ласка, якщо в мене сушарка Вольтера 1000,чи підійде їй цей піддон для пастили. Чи якісний він на відміну від Вольтеровських піддонів, які швидко деформувалися. Чи не прилипа до нього пастила. Якщо він якісний, то я б замовила відразу 10 штук.
Вітаю, це якісний товар, можете замовляти!
