Старовинний місцевий австрійський сорт із регіону «Земля навколо Лаа» (Нижня Австрія, Вайнфіртель), важлива зона вирощування цибулі з середини 19-го століття. Навіть зараз Gelbe Laaer дуже популярний в Австрії та Німеччині завдяки своїй дрібнозернистій твердій білій текстурі, багатошаровій пружній шкірі з гарною міцністю на лущення та відмінною безпекою до кінця весни.
Жовтий Лаєр утворює цибулини від круглих до плоскоокруглих, покритих міцними лусками коричнево-жовтого кольору, вагою до 100 г. Цей сорт характеризується високою генетичною мінливістю та чудовою адаптацією до жаркого та сухого клімату. Цибулини чудово ароматно-пряні, гарячі та солодкі на смак. Середньоранній сорт (100-120 днів від сходів) його можна вирощувати не тільки для високоякісних цибулин, але і на пишне перо.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.