Фіолетовим золотом називають у Ялті цей разюче солодкий сорт салатної цибулі. Надзвичайно красиві цибулини плоско-округлої форми, масою 120-150 г, дозрівають на 140-150 день від появи сходів. Сухі луски яскраві, насиченого вишневого кольору та блискучі, наче лаковані. Соковиті луски ніжні, пікантного, солодкувато-гострого смаку. Сорт вимогливий до поливу. Врожайність 3-5 кг/м2. Салатні сорти цибулі довго не зберігаються, рекомендується використовувати їх в їжу - салати і бутерброди - в першу чергу.
Для отримання більших цибулин цибулю вирощують розсадним способом. Посів насіння на розсаду проводять у березні, висадку розсади у відкритий ґрунт – на початку травня.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.