Сицилійський сорт томату із села Петралія-Сопрана провінції Палермо, який багато століть вирощується у спекотних умовах, без жодного поливу. Тривалий відбір дав високу стійкість до спеки та хвороб. Цей ідеальний помідор для не зовсім ідеальних умов він росте практично скрізь. Компактний детермінантний сорт із приголомшливою енергією високопродуктивних рослин, висотою 40-50 см, середньораннього терміну дозрівання (70-75 днів від пересадки). Плоди середнього розміру близько 100 г, квадратні, дуже міцні, гладкі, глибокого червоного кольору. Це високоякісні помідори із чудовим смаком.
Його вирощують для переробки, але також відмінний столовий сорт. Його використовують для сезонної брускетти зі свіжих помідорів, для густої томатної пасти, нарізають скибочками та сушать, запікають або роблять ароматну приправу в оливковій олії. Добре зберігається 3-4 тижні після збирання.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.