Місцевий сорт Землі Брауншвайгера (Braunschweiger Land) в Нижній Саксонії. Походить від голландського сорту Violetter Hollandischer і вирощується, насамперед, для отримання білої спаржі з прикритих ґрунтом кореневищ трирічних рослин. Біла спаржа, повністю захована від сонця у землі, особливо ніжна і відрізняється м'яким смаком. При останніх зборах її залишають рости на світлі, і вона стає пурпурною, а потім зеленою, набуваючи трохи пікантного горіхового смаку. Це класична універсальна спаржа, що видається за смаком ніжних рівних кілків, з дуже ранньою появою бутонів та високою врожайністю.
Смак, як і раніше, є характеристикою, що дозволяє цьому сорту існувати сьогодні. У Німеччині спаржу починають збирати у квітні-березні. Сезон збору закінчується у сонцестояння, День Святого Іоанна, 24 червня. Спаржа дає паростки сім разів, і цього дня роблять останній шостий збір. Потім дають сьомому паростку вирости з списа в міцний високий кущ з тонким голчастим листям (які багато хто знає, як прикраса квіткових букетів). З цього дня до перших заморозків залишається 100 днів, яких достатньо, щоб спаржа набралася сили на врожай наступного року.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.