Маргеланська редька отримала свою назву на честь узбецького міста Маргелан, розташованого у Ферганській долині, куди вона потрапила з Китаю, де її культивують багато століть. Середньостигла редька лобо для тривалого зберігання, у якої з появи сходів до початку збору врожаю проходить 60-65 днів.
Формує розетку прямостоячих листків середнього розміру, зворотнояйцеподібної форми, із зубчастим краєм, яскраво-зеленого кольору. Коренеплід еліптичний, із закругленою головкою, повністю зелений або частково білий, вагою 250-300 г. М'якуш білий, на смак соковитий, солодкий, зі слабо вираженою гостротою. Незамінна для справжнього узбецького плову.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.