Новий сорт великого солодкого перцю у формі квадратного дзвону. Величні розміри та товсті стінки з великою кількістю м'якуша роблять його ідеальним для начинки.
Особливість цього перцю полягає в красі забарвлення та незвичайному дозріванні від смарагдово-зеленого до темно-фіолетового, що переходить у насичений шоколадно-коричневий. У своїй повній ботанічній зрілості він стає темно-червоним. Формує кубоподібні плоди розміром 4 на 4 дюйми (10 на 10 см) з чудовою насолодою та ароматом, що досягають ваги 250 г. Стінки товщиною близько 5 см з красивою шоколадно-червоною м'якоттю. Навіть будучи зібраним зеленим, цей перець такий м'ясистий, солодкий, смачний, ароматний, як і багато інших повністю стиглих перців.
Висота рослин близько 1,5 фути (50 см). Це ранній «шоколадний» сорт, створений у Північній Кароліні, США. Атлантичне гірське походження, надає рослинам холодостійкість (вони особливо терпимі до прохолодних ночей), посухостійкість та стійкість до захворювань. Починає дозрівати через 75 днів після висадки розсади.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.