У цій суміші представлені перці з особливою, дрібнозернистою м'якоттю стінок (very tick flesh), щільною, насиченою, у деяких сортів майже сухою, але в той же час ніжною, що зберігає структуру та свій особливий насичений аромат при термічній обробці. Це сорти півдня Європи, від Болгарії до Іспанії. З них, залежно від ступеня зрілості, кольору та форми, можна приготувати будь-яку страву з перцю, традиційну для цих країн. Перці видовженої форми, від широко конусовидних до довгих, сортотипу бичачого рогу, з прекрасним насиченим забарвленням від біло-жовтого до темно-червоного та південним солодким, іноді пряним смаком. Рослини суміші мають різну висоту і час дозрівання, від ранніх до середньостиглих, вони дають урожай від початку перцевого сезону до заморозків.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.