Назва перекладається з турецької мови як Козій Ріг. Дуже гострий перець середньої товщини, циліндричної форми, довгий і загострений від зеленого кольору, який при дозріванні стає темно-червоним, коли він закручується у формі рогів. М'якуш із сильним характерним солодким смаком, за яким слідує швидке наростання тривалої спеки.
Цей перець – один з основних елементів турецької кухні, його традиційно збирають та використовують для смаження на незрілій стадії. Зрілий червоний використовують для сушіння. Кущові рослини середнього зросту з плодами довжиною близько 15 см і товщиною 1,5 см, середньораннього терміну дозрівання.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.