Декоративний перець ідеальний для культивування в горщиках на кухонних підвіконнях. Термін дозрівання 80-90 днів. Рослина не висока, 25-30 см, з букетним розташуванням яскравих плодів. Одночасно на кущі росте 20-25 шт. Перці розміщені вертикально, мають конусоподібну форму та гладку блискучу поверхню. У технічній стиглості - зеленого кольору, а в біологічному - лимонного, середньою вагою 4-5 г і товщиною стінок 2-3 мм. Смак пікантно-гострий. Насіння висівають у лютому або першій половині березня в ґрунт і накривають склом або прозорою плівкою. Схід починають з'являтися через 2-3 тижні при постійній температурі 24-28 °С.
Їх бажано постійно провітрювати. Пікірують паростки відразу в окремі ємності у фазі 1-2 справжніх листків. Щоб посилити кущістість, перець рекомендується прищипувати над 15-17 вузлом. Навесні та влітку (коли температура не нижче 15 ° С) бажано розміщувати перець у саду на свіжому повітрі або на балконі. У період активного росту перці добре поливають і обприскують. Під час зав'язування плодів у воду добре додавати комплексні легкорозчинні добрива. завершують підживлення після їх дозрівання.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.