Цей місцевий сорт перцю успішно вирощується в Божолі, провінції Бургундія, вже понад століття. Урожайний, середньоранній перець, технічна стиглість настає через 100-110 днів, а біологічна – на 120-130 день після сходу. Кущ детермінантний, штамбовий, компактний, висотою до 50 см. Плоди середнього розміру, чотиригранні, кубоподібної форми, слаборебристі, тонкошкірі. Їхня довжина близько 10 см, а діаметр близько 8 см, товщина перикарпію 5 мм. Вага 140-180 р. Дозрівають від світло-зеленого до яскраво-червоного кольору. Це міцний вуличний сорт, але він також непогано росте в теплиці.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.