Ранній гібрид солодкого перцю «Барбі F1» - відмінний варіант для вживання як у свіжому, так і переробленому вигляді. Завдяки щільній структурі плодів та їх насиченому смаку перці використовуються для запікання та консервування. Цей гібрид добре протистоїть різним захворюванням і чудово переносить тривале транспортування.
Найчастіше "Барбі F1" висаджують у відкритий ґрунт. Однак його також вирощують і в плівковій теплиці. Даний гібрид відноситься до теплолюбних, тому розсада сходить на 7-9 день при температурі 20-25°C і на 18-20 день при 13-15°C, якщо йдеться про відкритий ґрунт. Солодкий перець цього різновиду погано переносить заморозки, тому його висаджують наприкінці квітня-початку травня.
При помірному поливі період вегетації становить від 62 до 65 днів. Не варто перезаливати рослину, тому що це призводить до пожовтіння листя та обсипання квіток. Як тільки перець добре укорінився, можна проводити розпушування ґрунту. Зрілі плоди мають яскраво-жовте забарвлення, що переходить у червоний колір. Маса сягає 200 р.
Гібрид характеризується стійкістю до високих температур, а також до вірусів, наприклад, до тютюнової та огіркової мозаїки, плямистості перцю. На перших етапах пророщування (тиждень-два) рекомендується використовувати органічні добрива: розчин коров'яку або пташиного посліду.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.