Також звані артишоками Єрусалима, ці рослини дають оригінальні плоди, зубчасті, гладкі, у формі квітки, ніжно-зеленого забарвлення, що поступово переходить у білий колір у міру дозрівання. М'якуш твердий, білий і солодкий, більш щільний, ніж у цукіні. Кожна стадія зрілості цього патисона має свій смак.
Коли вони молоді (3 дюйми (до 7,5 см)), вони дуже солодкі, ніжні та з тонким смаком. Відмінно підходять для жаркого, грилю та маринування. Коли 5-6 дюймів (12,5-15 см) у діаметрі вони чудові для начинки, супів, запіканок та випічки, з більш зрілою текстурою цукіні. Мають, як і раніше, чудовий смак, коли зібрані перезрілими.
Мабуть, найдивовижніша річ у цьому патисоні – його здатність збережеться на рослині протягом місяця. Це подвійна культура для використання протягом усього літа та зимового тривалого зберігання. Сіють навесні та знову в середині літа для осіннього врожаю. Збір плодів починають через 45-55 днів після сходу. Рослини мають форму великого куща, але не компактного, утворюють численні бічні пагони, виростаючи на 2-3 фути (60-90 см) у висоту і поширюючись на 3-5 футів (90-150 см).
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.