Відмінний ранній сорт, плоди якого можна забирати вже на 60-70 день від перших сходів. Ця велика морква у формі конуса чудово зберігається у землі, не розтріскується і переростає. Має хороші смакові якості та високу стійкість до тривалого зберігання. Заготувавши Манго на зиму, Ви навіть рано навесні можете вживати в їжу моркву, яка нітрохи не відрізняється за смаком і товарним виглядом від первісної. Розмір моркви – до 15см, середня вага – 150-200 гр. Період повного дозрівання настає на 80 - 92 день. Манго висівають на початку і середині весни (для ранньої моркви), а для того, щоб заготовити плоди на зиму, використовують пізніший посів – середина або кінець липня, для заготівлі моркви на зиму рекомендується протримати Манго в грунті до 2,5-3 місяців. прибираючи перед морозами. Великі коренеплоди гарної конічної форми з тупим кінчиком повністю занурені у ґрунт, легко висмикуються. Їхня шкірка щільна, рівна, пофарбована в насичений червоно-жовтогарячий колір.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.