Це дуже старий традиційний японський різновид Dento Yasai пекінської капусти. Сорт утворює великі бочкоподібні головки з товстими та м'ясистими білими ребрами ніжно-зеленого листя. Среднерання (50-60 днів від сходів до початку збирання), невибаглива капуста. Має хорошу холодостійкість, середню теплостійкість і повільно стрілкується, віддає перевагу прохолодним температурам протягом свого основного вегетаційного періоду.
Це сорт осінньо-зимового типу врожаю, але його можна вирощувати провесною. Розетка листя щільна та високо піднята. Листя велике, пухирчасте. Качан щільно складений, на розрізі світло-жовтий, масою 1,5-2 кг. Використовується для приготування свіжих салатів, маринування (Kimchi) та досить тривалого для пекінської капусти зберігання. Є основним продуктом у багатьох частинах Азії.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.