Старий сорт сорт капусти середньопізнього дозрівання. Від появи масових сходів до збирання врожаю проходить 100 – 130 діб. Остаточно збирати врожай бажано після кількох заморозків, наприкінці жовтня, щоб капуста була соковитішою і солодкою. Проте затягувати із збиранням не варто, т.к. ця велика капуста схильна до розтріскування.
Щоб уникнути розтріскування качанів у той момент, коли вони вже досягли великих розмірів, слід трохи повернути рослину по колу або нахилити її до землі. Листова розетка піднята, великої величини. Листя округле, дрібноморщинисте, цільне, середнього розміру, сірувато-зелене, з восковим нальотом середньої інтенсивності; край листа сильно хвилястий. Качан щільні, плоскої форми, великого розміру, масою 5 кг і більше; на розрізі – жовтувато-білі. Внутрішня кочерига середньої довжини, зовнішня – коротка.
Цей сорт рекомендується використовувати у свіжому вигляді, а також він вважається одним із найкращих для квашення. Качани в нього соковиті та солодкі, зберігаються протягом чотирьох місяців (приблизно до березня).
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.