Незважаючи на схожість з італійськими макаронами, кабачок спагетті спочатку виник у Японії. Він отримав свою назву від пастоподібних ниток, які витягуються з нього після приготування. Vermicelli F1 - це зимовий спагетті, що отримує дуже жорстку шкірку для тривалого зберігання (близько 6-7 місяців), якщо ви дасте йому вирости до повної зрілості, яка настає через 90-100 днів після сходів. Але він також може бути зібраний молодим для використання в якості літнього сквошу з м'якою оболонкою.
Ви будете вражені врожаєм, вибираючи те, що вам потрібно. А всі інші плоди ще зростатимуть! Спагетті дуже легко вирощувати, і він є частиною трьох американських сестер. Дві інші сестри - це квасоля та кукурудза. Ця напів-кущова рослина зростає до 6-8 фунтів (1,8-2,5 м) завдовжки.
Дайте йому сонячне світло, добре дренований ґрунт і достатню кількість води, а мати-природа зробить все інше! Vermicelli F1 - це покращений спагетті, що дозріває на тиждень швидше, ніж усі інші сорти кабачка спагетті, що утворює величезну кількість овальних, середнього розміру плодів, наповнених вершковими «спагетті» з горіховим ароматом, вагою в середньому від 4 до 5 фунтів (2-2, 5 кг), довжиною 9 дюймів (23 см) та 6 дюймів (15 см) у діаметрі. Смак солодкий і м'який, хрустка текстура.
Цей спагетті чудовий тушкованим, приготовленим на пару або запеченим. Використовуйте його як заміну пасти для низькокалорійного здорового харчування! Розріжте приготовлений Spaghetti навпіл, збийте «локшину» вилкою, і ваш спагетті готовий до соусу. Він смачний із соусами на основі томатів та вершків, а також з невеликою кількістю солі та вершкового масла або додаванням лимонного соку.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.