Цей сорт гарбуза вирощується через його велике насіння, яке зовсім не має шкаралупи. Усередині кожного гарбуза знаходиться до 0,5 кг насіння. Вони смачні сирими чи смаженими. Золотисто-жовта м'якуш використовується для запікання, смаження або приготування супів. Рослини середньої сипи росту, середньораннього дозрівання через 100-110 днів від сходів зав'язують плоди злегка овальної форми, вагою 4-6 кг. Їхнє основне забарвлення жовто-оранжеве, вкрите строкатими темно-зеленими плямами.
Тримається протягом 3-4 місяців без втрати якості насіння. Урожай сорт австрійської провінції Штирія.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.