Новий гібрид великого мускатного гарбуза, створений на основі старовинного французького сорту Sucrine du Berry з Беррі (район Валь-де-Луар), який був заново відкритий у 80-х роках. Це різновид гарбузового горіха, зимового гарбуза, який можна довго зберігати (6-8 місяців). Плід грушоподібної форми, спочатку темно-зеленого кольору, який сяє доти, доки не стане солом'яно-жовтим, і нарешті, охристим при повному дозріванні через 90 днів після сходів. Довгоплетиста рослина виробляє до 5 плодів на лозі, вага яких досягає 10 кг.
«Солодка ягода» має м'якоть дуже гарного яскраво-оранжевого кольору, ніжну, м'яку та солодку, не борошнисту. Смак із тонкими нотками дині, кориці та ванілі! Плоди можна збирати, коли вони ще не дозріли, вони добре дозрівають у процесі зберігання, без втрати якості. Цей гарбуз ідеально підходить до гратену, картопляного пюре, супів, пиріг, заварного крему, джему, відмінно смажиться і запікається.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.