Гарбуз для пюре та каш Мускат де Прованс - чудовий варіант для зберігання у зимовий період та для продажу на ринку. Застосовується для приготування соків, концентратів та пюре. Безперечний лідер за смаковими та товарними якостями. На упаковці рецепт.
Середньостиглий, високоврожайний сорт гарбуза з вегетаційним періодом 110-115 днів. Плоди округло-плескатої форми, з сегментованою поверхнею, з невеликою насіннєвою камерою. Маса плода – 3-4 кг. У технічній стиглості гарбуз має сіро-зелений колір. При дозріванні м'якоть набуває яскраво-жовтогарячого кольору як зовні так і всередині, з високим вмістом сухих речовин і цукру (10%).
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.