Дуже популярний на Сицилії сорт із привабливими довгими циліндричними плодами, що виростають до 22 см. Фіолетовий з білими смугами, він отримав назву «казкового» баклажану. Акуратні, порівняно тонкі плоди дуже зручні для нарізування. Якісна щільна солодка м'якоть із тонкою текстурою, яка мало вбирає масло при приготуванні, з м'яким ніжним смаком та тонкою шкірою, зробила його головним баклажаном для капонати.
Цей сорт надзвичайно пристосований до спекотного клімату. Рослини висотою 65 см починають плодоносити через 75 днів після пересадки. Сорт середньоранній. Графіті, який називається сицилійським баклажаном, отримав свою назву за смугасту шкіру, прикрашену штрихами від темно-фіолетових на білому тлі до, навпаки, білих на рожевому. Ці смуги, на жаль, зникають при їхньому приготуванні. Один з перших різновидів баклажана, завезених на Сицилію арабами у 8 столітті. Ці сорти повністю універсальні – їх використовують у будь-якому рецепті.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.