Смак European Tarragon може бути не настільки вираженим, як його французький колега, який не розмножується насінням, але це набагато витриваліша рослина, яка віддає перевагу бідним грунтам і може впоратися з несприятливими умовами вирощування. Ця рослина виробляє стебла, що гілкуються, вузького гострокінцевого, ароматичного смарагдовозеленого листя, яке має більш м'який смак, ніж інші сорти російського і кавказького естрагонів. Він дає велику масу листя, яке можна використовувати для більш насиченого аромату приправ.
Ця трава має пряний аромат з анісо-подібними якостями, листя використовується сирим або приготовленим у стравах з риби, курятини та картоплі. У французькій кулінарії він зазвичай поєднується з цибулею та травами з букету Гарні. Ця високоцінна трава поєднується з голландським соусом, татарським соусом і соусом tMarnaise. Оскільки свіже листя естрагону значно перевершує сухе, його майже не використовували на домашніх кухнях донедавна.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.