Родом із Близького Сходу, цей пікантний та гострий перцевий крес має той самий пекучий смак, що й крес-салат. У Європі здавна комерційно вирощують цю рослину як пряну траву, як альтернативу дорогим різновидам перців. Ця рослина їстівна у вигляді паростків, молодого листя або висушеного насіння, як гостра приправа. Це соковите пікантне листя доступне цілий рік, але піки їх сезону починаються ранньою весною, закінчуючись до кінця осені (у цей період рослини найбільш продуктивні) і триває все літо (краще в умовах вологої півтіні).
У зимово-весняний період він легко вирощується на підвіконні. Насіння густо сіють у неглибоку ємність, злегка покриваючи ґрунтом, або висівають на вологу тканину. Вже за два тижні перший урожай зелені починають зрізати. При необхідності насіння підсівають знову. Ще швидше отримати проростки, посіявши насіння на вологу марлю і через 3-4 дні вони готові для салатів.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.