Arugula Olive Leaf - відмінний вибір традиційної італійської дикої руколи оливкового листа, з листям і ароматом зовсім відмінними від інших руккол. Оливковий лист має гарний світло-зелений колір і гладку форму, подібну до оливкового листа, без зубців, зазвичай пов'язаних з дикою руколою. У неї є відмінний аромат і більш інтенсивний смак, ніж у однорічної руколи, але смак тонший, ніж у звичайної дикої руколи.
Ця багаторічна форма дикої руколи дуже проста для вирощування. Вона посухостійка, надзвичайно холодостійка, витривала, вічнозелена. Дуже стійка до стрілкування, але коли рослина зацвітає, вона дає їстівні жовті квіти, які використовують у салатах. Вибирайте молоде листя безперервно. Це зробить більшим урожай! Листя, що нагадує оливкове листя (звідси й італійська назва), володіють силою та ароматом дикої руколи та м'ясистістю однорічної!
Вона приносить перечний смак салатам, справжню свіжість, коли посипається на приготовлену піцу і смачна з скибочками апельсина. Спробуйте Pesto di Rucola (arugula pesto) з руколи, волоських або кедрових горіхів, пармезану, часнику, тріски солі та нарізки з оливковою олією на брускетті або подайте з макаронами.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.