Сильний, але тонкий аромат соснової м'яти розмарину – це парфум, без якого не обходиться жоден шеф-кухар, і ви можете дозволити собі бути щедрим, коли вирощує свої рослини з насіння! Вічно зелений розмарин при посіві з насіння (вважається, що найкращі, більш ароматичні рослини вирощуються з насіння) перетворюється на чудово ароматизований чагарник, чиї голки, сіро-зелене листя - класична прованська приправа. З твердих прямих гілок розмарину роблять ідеальні шампура для гриля.
Використовуйте листя в маринадах у поєднанні з лимоном, часником і маслом, у смажених м'ясних стравах, особливо баранині, свинині, курці та індичці з відмінними результатами. Посипають дрібно подрібненим розмарином по картоплі, сирним стравам, на часниковий хліб, смажені помідори та коренеплоди.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.