Удосконалений, повільно зацвітаючий сорт, такий різкий і гострий, як звичайний коріандр. Його вирощують як приправу, зібрану як листочків на початкових стадіях, чи прибираючи повновозными рослинами. Цей сорт найкраще проявляє себе в півтіні та в розрідженому посіві, утворюючи пишні розетки з численним листям. Як тільки з'являється центральне стебло (зазвичай, на два тижні пізніше за інших сортів), і найвище листя змінює форму і стає пухким, настав час збирати всю рослину. Або дайте їм зацвісти, щоб отримати непоганий урожай ароматного насіння. Кінза любить прохолодні температури, її сіють кожного другого тижня з ранньої весни до осені або цілий рік у кімнатних умовах.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.