Кмин - широко використовувана і неймовірно корисна рослина. Насіння іслазуется в кулінарних і в лікувальних цілях, а листя можна їсти в салатах. Коріння готується так само, як пастернак чи морква. Плоди, помилково звані насінням, є півмісяцями. Вони зазвичай використовуються цілісно і мають гострий, лакричний аромат. Вони застосовуються як пряність у тортах та хлібі, особливо житньому хлібі, та смачні, приготовані з овочами. Вони додають аромат сирам та використовуються для приправи ковбас та яловичини.
У медицині насіння цінується як ніжні ліки, щоб полегшити хвороби шлунка. Зростання рослини виглядає трохи схожим на кервель, але красивіше і з більш тонким листям, а білі квіти іноді фарбуються ніжно-рожевим кольором. З пернатою, делікатним листям, ця рослина добре виглядає на межі саду, а коли цвіте, вона дає чудовий вид луки. Зростання від 20 до 30 см (від 8 до 12 дюймів) у висоту з основним стеблом квітки від 40 до 60 см (від 16 до 24 дюймів), рослина дуже приваблива для бджіл.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.