Листя чебрецю може бути невеликим, але воно насичене потужним ароматом. Він відмінно зберігає свій смак на тривалому повільному варінні. У Франції чебрець - найпопулярніша кулінарна трава, поряд із м'ятою. Це одна з найгостріших трав, які є основними травами, що використовуються для ароматизації довгоготових страв. Вона посилює свій запах з іншими солоними травами, такими як Tarragon та Savory, щоб створити незабутні аромати. Ароматичний французький Літній чебрець має більш вузьке, загострене листя, сріблястозелене з невеликим сірим опеньком.
Відомий кулінарний чебрець з Франції, він вищий у вмісті ефірної олії, ніж інші сорти, і, на загальну думку, найсмачніший чебрець, який ви можете вирощувати, з більш сильним та солодким смаком. Французький Літній чебрець - багаторічна рослина, що мешкає в Середземномор'ї. Він буде процвітати в теплих районах, але так само є толерантним до холоду, і добре зимує у відкритому грунті. Блідо-лілові рожеві квітки розпускаються на кінчиках стебел влітку, квіти їстівні та надзвичайно привабливі для бджіл.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.