Вкладиш у лоток для сушарки Ezidri Ultra 1000- цей аксесуар необхідний для приготування пастили, сушіння супів, м'ясного фаршу, сипучих продуктів. Матеріал корпусу - ABS харчовий пластик, діаметр - 350 мм
Пастилу можна приготувати з підсолодженого, вареного або вареного фруктового або овочевого пюре. З натертих фруктів виходить більш товста пастила, ніж з пюре.
Приготування пастили:
- Покладіть піддон на лоток, злегка змастіть його олією (краще оливковою), щоб готова пастила не прилипала до піддону.
- Приготуйте густе пюре із перестиглих фруктів чи овочів.
- Ложкою розмажте пюре за попередньо змащеним піддоном. В ідеальному варіанті в середині піддону шар пюре має бути тоншим, ніж по краях.
- На один піддон потрібно приблизно 2 склянки пюре.
- Поставте лоток із піддоном із пюре на основу сушарки.
- Уникайте попадання пюре на основу сушарки, т.к. це може призвести до пошкодження сушарки.
- Під час сушіння сушарку не пересувати.
- Зазвичай пастилу можна вважати висушеною, коли в центрі піддону вона перестає липнути. Бананова та ягідна пастила може залишатися злегка липкою.
- Щоб пастила не виходила крихкою та з великою кількістю насіння, ягоди найкраще комбінувати з іншими фруктами.
- Знімайте пастилу, поки вона ще тепла, потім згорніть її в трубочку, охолодіть, оберніть харчовою плівкою і покладіть у герметичний контейнер або в банку і закрийте вакуумною кришкою ВАКС.
-У холодильнику пастила зберігатиметься набагато довше.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.