Покращена версія класичного японського сорту Токіо. Великий тип цибулі східної частини Японії з характерними довгими білими стеблами та короткими синьо-зеленими верхівками. До 30 см вибіленого стебла до першого листка. Цибулю з ніжним і злегка гострим смаком можна збирати тонким, як олівець, або залишити рости до товщини близько 2 см, коли цибуля виростає до 50-60 см у висоту і має 6-7 товстого листя. Не утворює цибулин і не розмножується поділом, але при зрізанні на висоті 1 см над землею ця багаторічна цибуля відростатиме знову і знову. Немає потреби у послідовних посівах, просто посіяти навесні та збирати врожай весь рік. Це витривалий сорт, стійкий до холодної та спекотної погоди, він добре зимує.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.