Типовий традиційний сицилійський сорт, який високо цінується у Рагузі. Зав'язує велику головку відмінної якості, дуже однорідну та компактну, з насиченим темно-фіолетовим кольором. Сорт основного сезону його збирають через 110-130 днів після пересадки. Хороший листовий охоплення, що рятує ніжне суцвіття від пекучого сицилійського сонця. Цей старовинний сорт відрізняється від інших цвітних капуст своїм характерним унікальним смаком. Використовується в місцевих сицилійських рецептах Bastaddi affucati (варена цвітна капуста) або фокачча з фіолетової капусти, це найкращий сорт для приготування на пару.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.