Для любителів «корейської моркви» незамінним придбанням буде тертка з назвою «Роко» Серії Тренд. За допомогою цієї тертки і рецептів, що до неї додаються, Ви за лічені хвилини, без особливих зусиль отримаєте смачно приготовлені корейські салати.
Розташувавши продукт довгою стороною до ножів, Ви поріжете довгу тонку соломку з будь-якого однорідного продукту, або коротку соломку, розташувавши продукт, відповідно, короткою стороною до ножів. Неоднорідні продукти, такі як цибуля та капуста, поріжуться дрібною крихтою, наприклад, для капустяних котлет або пиріжків.
Види нарізки:
- Тонка довга соломка. Нарізка товщиною 1,8 мм із щільних овочів: морква, дайкон, кабачок, буряк. Покладіть продукт вздовж тертки і натирайте в одному напрямку від себе. Чим довша морква – тим довша соломка. Працювати треба тільки в одному напрямку і тиснути по всій довжині продукту поступово. Розташувавши продукт короткою стороною до ножів, ви отримаєте коротку соломку.
- Тонка коротка соломка. Приготування салатів з редьки, огірка, моркви, перцю. Підготовка овочів для пережарювання. При нарізці тримайте продукт поперек терки і ріжте у двох напрямках.
- Дрібна крихта. Шинковка цибулі або капусти для пиріжків, котлет, зраз, рулетів.Ріжте в обох напрямках.
- Дрібна стружка. Натирання сиру для пасти або шоколаду для присипання тортів. Різати можна як в одному, так і у двох напрямках.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.