Вставка із подвійними рядами дрібних ножів. На цій вставці ми отримаємо нарізку тонкою соломкою - подібно до "корейської моркви". Дуже важливо мати таку вставку під час приготування плову! При нарізанні цибулі або капусти, у вас вийде дрібна крихта - чудовий вид нарізки для начинки пирогів. А пасерівка? А ніжний дієтичний салат із дрібно нарізаних сирих моркви, яблука та буряків?
Ні, звичайно і без цієї вставки ви зможете якось дрібно порізати ці продукти. Але питання: "Навіщо "як-небудь" і повільно, коли можна рівно і швидко! За лічені секунди, вранці в поспіху - кілька рухів на тертці - і салат подано на сніданок. Геть сосиски та яйця до сніданку - жир і холестерин! Дрібно та смачно порізані вітаміни – до столу!
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.